Försäljning av luftvärmepumpar

Ta kontroll över din elräkning och gör något roligare för pengarna.
Vi hjälper dig med att hitta rätt luftvärmepump till din bostad.

Varför en luftvärmepump?

Ett starkt skäl till att investera i en värmepump är för att minska sin elförbrukning för att på så sätt spara pengar till något roligare. Med en värmepump kommer du att få en lägre elräkningen och kostnaden för värmepumpen blir snabbt återbetald inom loppet av några år. Uppvärmningen av huset står för en stor del av en familjs elförbrukning. Man brukar räkna med att cirka 40-60 % av elförbrukningen går för att värma upp huset. Med en värmepump minskar du denna kostnad.

Utbudet av luftvärmepumpar är stort och används för att antingen ge primär värme eller stödvärme i en fastighet med direktverkande el, vedpanna, fjärrvärme eller annan typ av uppvärmningskälla. Som extra bonus kan du använda samma värmepump som luftkonditionering för att kyla ned huset under heta sommardagar.

Vilken värmepump som passar in i bostaden beror på planlösning, storlek på utrymmet, budget och vilket behov du har. Av den anledningen ska du anlita en kunnig installatör för ett hembesök för att på så sätt få en värmepump som är optimal för ert hus.

Din totalentreprenör

av en ny luftvärmepump

Tänk på hur mycket som kan gå fel när flera personer och firmor är inblandade i ett projekt. Av det skälet ska du anlita oss för din nya luftvärmepump eftersom då är du i kontakt med en enda person rakt igenom hela projektet. Din kontaktperson hos oss är din säljare, installatör och servicetekniker i en och samma person. Vår certifierade kyltekniker tar dig igenom hela processen från start till driftsättningen av din nya anläggning.

Försäljning av luftvärmepumpar

När du anlitar någon av våra certifierade kyltekniker innebär det att du endast är i kontakt med en person rakt igenom hela processen.

Låt GTS Värmepumpar sköta försäljningen av värmepumpen för att få tillgång till personlig rådgivning.

  • Analys
  • Hjälp med val
  • Kostnadsberäkning
  • Installation
  • Service
Installation av luftvärmepump

Vill du få hjälp med en totalentreprenör så har du kommit rätt. Vi guidar dig rätt i urvalet av en ny luftvärmepump till att få den monterad hemma i er bostad eller lantställe.

Service av luftvärmepump

Regelbunden service ökar livslängden på din luftvärmepump. Det innebär att du slipper överraskande driftsavbrott under smällkalla vinterdagar såsom heta sommardagar.

Våra luftvärmepumpar

Försäljning av luftvärmepumpar i Stockholm och Uppsala

Vi är din lokala värmepumpsleverantör i Stockholm och Uppsala. Ta kontakt med oss redan idag om du önskar få hjälp med att välja rätt modell av luftvärmepump som passar dina utrymmen bäst. 

Försäljning av luftvärmepumpar i Uppsala och Norra Stockholm

Robert Hammar

Vår montör i Uppsala och norra Stockholm

Vår certifierade kyltekniker och montör av luftvärmepumpar är Robert. Han blir din kontaktperson i Uppsala och norra Stockholm. Robert utgår ifrån Bälinge i Uppsala och verkar i hela Uppsala och norra Stockholm.

Av Robert kan du få hjälp med val av en luftvärmepump som passar din fastighet och förutsättningar, service och installation av luftvärmepumpen. Förutom att han kan hjälpa dig med luftvärmepumpar så är han expert på robotgräsklippare, gräsmattor och kan fräsa bort dina stubbar.

Försäljning av luftvärmepumpar i södra Stockholm

Tomas Gedal

Vår montör i södra Stockholm

Tomas är vår certifierade kyltekniker och montör av luftvärmepumpar i södra Stockholm. Han tar hand om hela processen från rådgivning till att luftvärmepumpen sitter på plats hemma hos dig. Tomas utgår ifrån Trångsund i Stockholm och verkar i södra Stockholm.

Han hjälper dig med val av värmepump på plats i din fastighet, och han kan även hjälpa dig med sin expertis inom  robotgräsklippare, gräsmattor och även ta bort dina stubbar med sin stubbfräs.

Kom i kontakt med oss!

Berätta hur GTS Värmepumpar kan hjälpa dig, välj den kontaktform som passar dig bäst. Under dagarna är vi ute på arbeten och då kan vi ha begränsad möjlighet att svara i telefon. Dock försöker vi återkoppla så snart det bara går.

Ring till oss!

Slå oss en signal, men tänk på att det kan vara svårt att komma fram till oss under högsäsong. Du når oss på 010-214 61 50.

Kontakta oss!

Vi har gjort det väldigt smidigt för dig med hjälp av vårt kontaktformulär. Med det kan du även boka in en tid direkt.

Skicka ett mejl!

Droppa ett mejl till oss med dina funderingar eller önskemål. Vår adress är [email protected]

Frågor och svar

Här nedan får du svar på de vanligaste frågorna.

Du kan behöva bygglov för att installera luftvärmepump om den påverkar byggnadens utseende avsevärt. Kontrollera med din kommun om du känner dig osäker.
Du får göra rotavdrag när du installerar värmepump om det görs i samband med en installation. Läs mer om rotavdrag.

GTS Värmepumpar säljer värmepumpar men du kan också köpa din luftvärmepump från någon annan leverantör och låta någon av våra certifierade kyltekniker sköta installationen.